Home » Auto & vehicles » CleverWash
CleverWash icon

CleverWash

Around25

(39)
For appointments car washes. Promotions and offers directly into the application.

The description of CleverWash

CleverWash este primul startup din România care dezvoltă soluţii dedicate spălătoriilor auto. Din aplicaţia mobilă şoferii pot face programări evitând astfel timpul pierdut la coadă. Iar cu ajutorul interfeţei web de administrare spălătoriile pot confirma instant programările şi îşi pot monitoriza întreaga activitate.

Pentru a deveni utilizator CleverWash vă puteţi înregistra folosind contul de Facebook sau Google. Utilizatorii CleverWash pot face o programare în mai puţin de un minut. Procesul este compus din trei paşi: selectează data şi ora, alege serviciile, introdu datele de contact. Pentru utilizatorii care optează pentru crearea unui cont permanent aplicaţia completează automat datele personale şi numărul de înmatriculare al maşinii, scurtând şi mai mult timpul necesar adăugării unei programări. Imediat ce spălătoria confirmă programarea utilizatorul este notificat pe telefonul mobil.

Aplicaţia permite accesul la lista de programări, iar după vizită la spălătorie utilizatorii pot da o notă, însoţită de un comentariu, care va fi vizibilă celorlalţi utilizatori în momentul în care vizualizează profilul spălătoriei.

Îți stăm la dispoziție la numarul de telefon 0364.911 sau prin email la [email protected]
Publish Date: July 17, 2018
Latest Version: 2.5.1
Get it on: Get CleverWash on Google Play
Requirements: Android 4.1 and up
Content Rating: Everyone
Installs: 1,000+
Offered By: Around25
Similar Or Related
Searching...
online